• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • XV відкритий конкурс сольфеджіо для учнів шкіл естетичного виховання" Пізнай себе".

XV відкритий конкурс сольфеджіо для учнів шкіл естетичного виховання" Пізнай себе".

2017-04-11

/Files/images/афиша. пізнай себе.jpg

/Files/images/наріжний . пізнай себе.jpg

9 квітня вже в п’ятнадцятий раз відбувся обласний конкурс юних знавців сольфеджіо. Конкурс започатковано Харківським музичним училищем імені Б.М. Лятошинського за підтримки обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

“Пізнай себе” – дуже містка назва конкурсу. Саме цей конкурс надає змогу дізнатися насправді, які в учнів знання з предмету – без недооцінок або переоцінок.

У цьому році учень Валківської школи мистецтв Наріжний Богдан

( викладач Собко А.О.) взяв участь в конкурсі. Також в цьому році значно розширилося коло учасників конкурсу. У ньому взяли участь не тільки учні мистецьких шкіл Харківщини, а і юні знавці сольфеджіо з Краматорська, Полтави, Лісічанська, Рубіжного, Костянтинівки, Сум.

Поки учнів опановували складні, але цікаві умови змагання, викладачі мали змогу поспілкуватися в невимушеній обстановці, поділитися власним досвідом з колегами.

До участі у конкурсі, умови якого розраховані на знання всього курсу сольфеджіо, запрошувалися не тільки випускники шкіл естетичного виховання, але і всі, хто бажав показати власні знання з предмету не залежно від класу навчання. До другого туру конкурсу (усні випробування) пройшло 12 учасників. Всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки, грамоти учасників, а викладачі - Подяки за якісну підготовку учнів до участі в XV обласному конкурсі з сольфеджіо./Files/images/грамота. наріжний.jpg /Files/images/пізнай себе подяка.jpg /Files/images/пізнай себе подяка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 391

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.